Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/forge/002no.stage.cove.no/releases/20211220090300/public/wp-content/mu-plugins/live-images-fallback.php on line 47

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/forge/002no.stage.cove.no/releases/20211220090300/public/wp-content/mu-plugins/live-images-fallback.php on line 47

Vaskbart tekstil gir
et sunt sovemiljø


– Vaskbart tekstil gir sengen lenger holdbarhet og du får et rent og sunt sovemiljø i mange år.

– Wonderland prioriterer et sunt soveklima høyt, og vi har derfor vaskbart tekstil på hele sengen – ikke bare på overmadrassen. Med delbare glidelåser får hver enkelt del plass i en vanlig vaskemaskin, sier Inger Birgitte Tandstad som er salgsutvikler hos Wonderland.

Hvorfor vask på 60°C?

– Støvmidd finnes i alle hjem og trives spesielt godt i sengen. For å bli kvitt støvmidd, er det viktig at tekstilene vaskes på minst 60°C. Vi har svært høye krav på tekstilenes holdbarhet og du kan derfor være trygg på at tekstilene kan vaskes om og om igjen og likevel beholde både kvalitet og form. Det gir sengen lenger holdbarhet og du får et rent og sunt soveklima i mange år fremover, sier Inger Birgitte Tandstad. 

Tips når du skal vaske sengens tekstil

  • Sengens tekstiler skal vaskes i vaskemaskin på minst 60°C, ikke rensing.
  • Delbare glidelås gjør at hver enkelt del får plass i vaskemaskinen.
  • Bruk lite vaskepulver og skånsom sentrifugering.
  • Tørketrommel skal ikke brukes.
  • Heng opp tekstilene til tørk.
  • Trekk litt i tekstilene når der tørre, men husk å vente til de er helt tørre. Strekkes de i våt tilstand, kan de små tekstilfibrene knekkes og tekstilet kan krympe og miste elastisitet.

Les mer om Wonderlands egenskaper

vaskbart tekstil

Slik vasker du sengen

Vaskbart tekstil


Kompetanse
senterVaskbart tekstil

Gir en seng som alltid er ren og behagelig å sove i.

For 88%* er vaskbart tekstil et viktig kriterie ved valg av ny seng. Wonderland er den eneste skandinaviske sengeleverandøren som tilbyr vaskbart tekstil på hele sengen.

Fjerne støvmidd

Støvmidd finnes i alle hjem og trives spesielt godt i sengen. For å sikre et sunt og godt soveklima og fjerne støvmiddene, skal tekstiler vaskes ved minst 60°C.

Hvordan vaskes tekstilene?

  • Med delbare glidelås får alle deler plass i en vanlig vaskemaskin.
  • Tekstilene kan trekke seg litt sammen etter vask, men skal ikke krympe. Det er nok å trekke litt i tekstilene når de er tørre.  
  • Tørketrommel og rensing skal ikke brukes.

Slik fungerer det:Wonderlandselgerens tips:

- Vasker du tekstilene ved 40°C, gir du kun støvmiddene en "flott dusj" og de blir rene og pene. Husk å vaske tekstilene ved minst 60°C for å fjerne støvmiddene. Våre tekstiler er spesielt valgt ut for å kunne bli vasket om og om igjen og likevel beholde både kvalitet og form i mange år.   

 

* Wonderlands merkevareundersøkelse fra nov 2019
 

Neste

 

Tilbake til start